Welkom op de website van Soundart Productions.

Hier vindt u meer informatie over de componist Tom Habes. Zijn muziek is een combinatie van orkestrale- en elektronische invloeden waardoor een eigen stijl is ontstaan die zeer goed te gebruiken is voor audio-visuele producties. Zijn muziek wordt, zowel in Nederland als in het buitenland, veelvuldig gebruikt voor film- en televisieproducties. Naast het componeren in opdracht heeft Tom een uitgebreide library muziekdatabase ontwikkeld waarbij hij zich specialiseert in genres zoals suspense, dramatic, tension, grieve, drones en stings.

In 2008 heeft Tom Habes de leader voor het televiesieprogramma Crime Time en de Zedenpolitie gecomponeerd. Begin 2007 componeerde hij de leader voor het televisieprogramma Bureau van den Heuvel.

Voor meer informatie over zijn muziek en het gebruik hiervan, kunt u kijken op de pagina about. Indien u geintereseerd bent in zijn medewerking bij een project/opdracht, of gebruik wilt maken van zijn librarymuziek, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met hem opnemen.